Over Ons

Over Ons Op Les Roues Vertes

Wij zijn Stuart en Shona Patterson, de eigenaren van Les Roues Vertes

We zijn allebei Schotten, die na zes jaar wonen en werken in Zwitserland besloten hadden dat we een complete levensstijl wilden veranderen. We hadden al een studio in een skioord in Frankrijk en waren dol op de Franse manier van leven. Voor ons leek Frankrijk de voor de hand liggende plaats om ons nieuwe permanente huis te bouwen.

Waarom deze locatie?

Na urenlang rondsluipen op het internet naar verschillende andere regio's in Frankrijk te kijken en te verdisconteren, hebben we uiteindelijk besloten om naar de Limousin te verhuizen. Het tempo van het leven is hier traag en de mensen zijn erg vriendelijk.

Omdat we een bedrijf wilden runnen, moesten we rekening houden met de vereisten van onze toekomstige gasten, evenals die van onszelf. Een van de belangrijkste dingen die we in ons nieuwe huis wilden, was om op loopafstand van een dorp in de stad te zijn. We wilden niet elke keer dat we het huis verlieten de auto moeten nemen. Er moesten ook winkels in de stad zijn, en Le Dorat heeft er veel van. Twee supermarkten en verschillende slagers en bakkers.

Le Dorat heeft ook bars en een aantal goede restaurants, ook op loopafstand, maar er is een grotere keuze als u bereid bent te rijden.

Al met al tikte Le Dorat 'alle dozen voor ons aan en we hadden het geluk dat we ons huis met zijn gîtes konden vinden tijdens onze eerste reis naar het gebied.

Wat zijn de unieke voordelen van het onroerend goed?

Het meest voor de hand liggende voordeel van Les Roues Vertes is het 10m x 5m zwembad. Op het zuiden is het de hele dag in volle zon.

Onze twee vakantie-gîtes liggen aan de rand van de stad en draaien links van de oprit u bent meteen in het land. Een wandeling van twintig minuten is een picknickplaats aan de rivier met een permanente barbecue geleverd door onze gemeente. Voor iedereen die niet wil lopen, hebben wij fietsen die door onze gasten kunnen worden gebruikt.

Het andere voordeel is onze uitgebreide 'familie' .. ... Oscar onze goedgeleide kat, onze mooie golden retriever, Marley, die van iedereen houdt (en iedereen van hem houdt) en onze twee ezels, Angelo en Pepe. Alle dieren, vooral Marley, houden ervan om gedoe van hen te maken.

Les Roues Vertes SIRET: 79470615000016